Skötsel

Siberian Husky skötsel

Siberian Husky har en väldigt tjock päls och man kan tro att de blir för varma om de inte rakas. Men det ska man inte göra eftersom pälsen skyddar mot både värme och kyla. Den är även ett skydd mot parasiter.

Hundkojor bör vara gjorda av trä så att de inte blir för varma på sommaren. Gör gärna taket platt så att hunden kan ligga och vila sig ovanpå kojan. Se till att det alltid finns vatten tillgängligt så att hunden kan dricka när den behöver. Utomhus bör detta vatten ställas i skuggan. Är det riktigt varmt uppskattar Siberian Husky att bada, åtminstone doppa tassarna lite.

Motion är viktigt för alla hundar, särskilt för att matsmältningen och tarmsystemet ska fungera. På sommaren är det extra viktigt att gå upp tidigt på morgonen så att det inte blir för varmt. Det är också viktigt att hunden inte blir uttråkad. Då kan de nämligen börja ägna sig åt destruktiva aktiviteter, t.ex. bita sönder saker.

Man måste tidigt i hundens liv visa vem som bestämmer. Visa vilka saker den inte får leka med och vilka som är hundens egna leksaker. Om den testar dig är det viktigt att stå på sig och visa vem som är chef.

Välkommen

Välkommen till en hemsida med fakta om hundrasen Siberian Husky!

 

 

Undersidor

Skötsel

Motion

Sjukdomar

 

 

Länkar

Smycken online

Parfym online

Streetkläder

 

Webringen Nordiska Vovvar
En iRing webbring.
[ Slump | Lista | Nästa | Anmäl din sida! ]Hundis Communityen
Powered By Ringsurf

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)